Здравеите!От няколко дни имам Алфа 155,до сега не съм се интересувал от марката,но ми испадна колата в много добро състояние само с малки забележки,но иксам да ви попитам....когато я купих на таблото светеше лампа(кола която поднася)човека ми каза че това е АБС и сжети заштото не работи...от време на време лампата гасне и АБС-са ми работи като сжветне и не работи...информативно попитах в сержис и ми казаха че тожа не е АБС а е тракшъх контрол,тогава кажете ми има ли лампа за АБС и ако това е тракшън контрол за каво е и защо като свети не ми бачка АБС става вапрос за Alfa155-1.7TS 93g
Известие
Collapse
No announcement yet.
ALFA155 ABS???
Collapse
X
-
Мерси много за инфото...да ви кажа за сега впечетленията са ми само че колата варви горе доло добре за 1.7...харчи бая и вози доста твърдо...имам много странно скърцане на тампона на десния макферсон ими казаха че е за смяна ама ше е като се поопарича малко...някои ако може да ми даде някои полезен савет за колата....мерси предварително
Comment
-
Това с тракшън контрол-а много ми хареса
А иначе, имаш проблем с някой от датчиците най-вероятно. Забелязал ли си кога се получава ?
При мен понякога дава грешка когато потеглям от наклон или минавам през големи неравности веднага след потегляне, а понякога и при по-обилен дъжд. След като изгася колата и пак запаля, грешката се изчиства.
Comment
-
алфата ми е без абс но имам делта с тази екстра. та на нея ми светка този символ/изключил абс/ при по-мокро време а тогава най-трябва! пратиха ме до италсервиз/под кръговото на 4-ти километър/там щяли да решат проблема. все още си карам така но скоро ще ги посетя/май/155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05
Comment
-
Първоначално публикувано от nikkysixалфата ми е без абс но имам делта с тази екстра. та на нея ми светка този символ/изключил абс/ при по-мокро време а тогава най-трябва! пратиха ме до италсервиз/под кръговото на 4-ти километър/там щяли да решат проблема. все още си карам така но скоро ще ги посетя/май/
Comment
Comment